LONDON

Nu far jag och Linnéa till London och ska leva livet. Kommer hem på onsdag, hejdå! :D :D :D :D


mygghålet

Jag har just överlevt en vecka i Österfärnebo. Efter alla skriverier om att det var ett helvete på jorden på grund av alla myggor, är jag nu bara glad över att jag åkte. För det var kanske den bästa veckan i mitt liv. 

Efter en lång bussresa från Umeå till Gävle, kom vi fram till världens finaste och mest idylliska hus där Daniels farmor och farfar bor. Tidningarna hade definitivt rätt om myggen, men så farligt var det faktiskt inte. Med MyggA på ben och armar klarade man sig galant! Sen har vi gjort asroliga grejer som kört fyrhjuling i skogen, badat, paddlat kanot i en fors, spelat badminton, kubb och krocket (där jag stått för typ alla vinster och gjort Daniel förbannad:*:*)

Stockholm i två dagar har vi också hunnit med, och det har varit superdupermysigt. Fick låna en lägenhet i Årsta där vi lagade mat och slappade. Morgonen efter tog vi med oss frukosten och satte oss vid vattnet innan vi tog tåget tillbaka igen. Jag älskar verkligen stockholm på sommaren!

Bilder finns på bilddagboken, för det laggar varje gång jag försöker lägga in något här..

Nu väntar sängen! PUSS 





gulliga barn

"Vet du, Julia? Om du var min mamma så skulle du vara den bäästa mamman i världen!"

Det där kommer jag leva på länge. 


Dagen har spenderats tillsammans med Dannes familj i hörnefors, då Danne jobbat och tjänat pengar.... han är duktig. Jag bara glassar och kommer nätt intill klara av ekonomin i sommar. Ibland är livet orättvist, och då är det bara att gilla läget. Gillalalala gillalalala gillalalala lääääägeeeet liksom. Nu var jag fjantig, det kände jag. 

I morgon är det fest hos Aron och jag taggar till tusen. Sjukt längesedan jag träffade honom så det känns kul! Sedan på lördagmorgon sätter jag mig, och förmodligen Daniel också, på bussen mot Skellefteå och Björkåsen. Till havet, båten och loftet uppe i havsrummet. Platsen där tummarna fick träningsvärk förra sommaren av allt smsande. Smsande som ledde till pirr i magen och kärlek. Loftet är en fin plats.

Nu ska jag till Vix, puss kära!

RSS 2.0