vi tänder ett ljus i advent

Idag tände vi det första ljuset. När jag tänker efter känns det som att det var nyss det var första advent. Igår bakades det lussebullar som fortfarande doftar helt underbart, och just nu spelas "When you wish upon a star" i högtalarna. Nu känns det faktiskt som att julen inte är allt för långt borta..

Medan hela umeå var ute på krogen igår, såg jag Matrix med Dannes familj. Förkylningen är fortfarande kvar och verkar vilja stanna kvar också. Vet inte riktigt vad jag ska göra för att bli frisk, för det känns verkligen som att jag tar hand om mig på det bästa sättet. Några bra tips på bra kurering?








det hände igen

Jag blir så less på mig själv. Skulle just cykla till skolan och så gör jag det som bara jag kan göra. Den sista klunken te som jag just skulle dricka, häller jag i stället på min tröja. Jag missar munnen. Det händer hela tiden. Jag börjar bli rädd att jag har fått något rubb i min simultanförmåga... Nu måste jag byta tröja också.

sjukling idag igen

Det här inlägget skriver jag för daniel, som ständigt tjatar på en uppdatering.

Jag är sjuk. Tjock i halsen, migrän, och faktiskt lite feber. Hoppas bara det inte är svinet som hittat mig. Jobbigt är det, och tråkigt också. I vår nya lägenhet finns det inte jättemycket att göra heller, med fyra tv-kanaler, en vhs med asgamla filmer som Nicke Nyfiken och ett halvtomt skaferi utan gofika. Då finns det ju ingenting att göra! Sen har min mobil gått sönder för dom som missat det, men nu har jag äntligen fått mammas gamla att fungera helt okej, så nu kan jag i alla fall skicka sms. Skönt det.

Ser på Bokklubb på tv4. Alla älskar de böcker de har läst, förutom en ful kille med ful och jobbig skånsk dialekt. Han är tråkig och tycker att allt i boken var tråkigt. Trrrååkigt. Negativ jävel det där.

I morgon måste jag i alla fall till skolan, för då ska jag hålla tal. Det känns drygt och jobbigt med tanke på att jag är långt ifrån klar. Och jag mår för dåligt nu för att verkligen sätta mig framför det och skriva. Jag vill allt annat än att tänka på skolan. Jag vill äta smörpopcorn och se på någon mysig film. Den mysigaste vi har på vhs är Lejonkungen, men den såg jag igår.

Och på tal om Lejonkungen hade jag det kung(hehe) i Afrika. Såg inget lejon dock, men flodhästar, hyenor, babianer, flamingos och andra coola djur träffade vi allt på. Det var coolt. Jag älskar Afrika.

RSS 2.0