I morgon

Idag är det söndag. Klockan är 19.30 och väskan står packad och klar vi dörren. Kameran är laddad - jag är laddad. 04.30 ringer väckarklockan i morgon, och 05.40 ska vi vara på flygplatsen. Krama de sista kramarna och säga hejdå. Sen bär det av.

Afrika nästa.


borde plugga borde plugga borde plugga

Jag och Daniel har blivit extremt dåliga på att gå upp ur sängen på morgonen. Eftersom jag har lite sovmorgon varje morgon, så blir det ju han som alltid kommer 20 minuter för sent. Det håller inte, skärpning på oss!
Även jag fick stressa som en tok, men hann till första lektionen i tid. Där väntade naturkunskap och en oväntat rolig lektion. Vi fick nämligen göra en liten frågesport med mentermetroknappar! (stavning?) Det var spännande och till och med själva naturkunskapen blev kul, inte dåligt!
Sen har jag unnat mig ett par nya skor idag också, så nu känns kvällen inte lika hopplös.
Men jag kommer få ett fett IG i morgon, det är något som är säkert.

mykorrhiza

Irriterad på allt och alla, och det är jobbigt. Mamma frågar varför jag svarar så surt på alla frågor, och jag säger att jag bara är trött. Jag kanske bara är trött? Sov ju inte så himla gott med tanke på att jag blev anfallen av 30 hajar i min dröm. Irriterad är jag i alla fall, och det är tråkigt att det ska behöva vara så.

Naturkunskapen kan bara inte fastna i mitt huvud. Ingenting fastnar och jag börjar tvivla på att jag kommer att klara det där provet. Ändå sitter jag framför datorn i stället för framför alla böcker, instuderingsfrågor och stenciler. Har aldrig riktigt lärt mig det här med studieteknik tror jag.

Afrika närmar sig i alla fall, och om precis en vecka går vi runt i solen i Addis Abeba. Jag är pirrig och nervös, men det kommer bli helt underbart.

Nu hoppas jag att danne snart ringer på dörren, så han kan hjälpa mig med cellandning, näringskedja, ekologisk succession, mykorrhiza och allt vad detta prov kommer innehålla. aaaahhh............

charmig kille jaaa

OJ, NICKLAS HOCKER ÄR JU HUR SNYGG SOM HELST!


saturday night

Det blev en bra kväll igår. Riktigt kul fasktiskt. Har nog aldrig dansat så mycket på en och samma kväll förut. Hade lite problem hos linnéa med vinkorken(korkaren?), men det löste sig tack vare google. Puss på google.

Idag mår jag oväntat bra. Vaknade av ljuset i rummet, och förberedde mig på världens huvudvärk innan jag öppnade ögonen. Men huvudvärken var inte där. Låg kvar ett tag och väntade in den, men insåg sedan att jag faktiskt mådde bra! Värt tänkte jag.

Dagen kommer troligtvis att bestå av naturkunskap och typ 150 instuderingsfrågor. Rädda mig. Far kanske förbi nya lägenheten och fixar lite i mitt rum också. Älskar att göra om ett rum från början. Att man får det precis som man vill. Sen kommer Danne hem från skellefteå, då ska jag pussa på honom jättemycket för jag saknar honom.



Who let the dogs out? WHO, WHO, WHO?
Moas pic


I gotta feeling..

.. that tonight's gonna be a good night!

Just njutit av kantarelltoast och vin. Nu väntar god mat med familjen, och sedan bär det av till Linnéa för förfest och sen blir det utgång. Jag ser fram emot det. Livet leker!


barnslig

Känner mig ganska barnslig just nu. Ligger i soffan och kollar på pokémon samtidigt som jag spelar "sortera bajs" på Kpwebben.se. Det är skönt på ett sätt, jag känner mig nästan liten igen. MEN VET NI? Pokémon har bytt introlåt! Liksom den här, "pokémoon, måste fånga fler.. tillsammans blir vi ett lag pokémon", den har dom bytt ut mot en jättedålig. Jag blev lite sorgsen.
Annars har det varit en rätt dryg dag. Dödslektionen naturkunskap, och en film om Mozart som pågick i 2,5 timme!! aaaah kallt var det också. Men jag hade med mig te i en termos som kom till bra nytta och värmde mig, samt lindrade min onda hals. Det var smart.
Om någon timme slutar dannes träning och då får jag äntligen träffa honom. Det känns som att det var flera dagar sen, men det var bara igår. Haha ojoj. Jag är kär :)


Citrus

Sitter och trycker i mig apelsiner efter apelsiner. C-vitamin är det jag behöver för att bli frisk säger Daniel. Och två glas mjölk om dagen. Men jag vet inte om det hjälper, jag är alltid sjuk. Oj vad apelsinen är sur.
Borde göra något vettigt. Som att lära mig om ammoniumjoner och nitratjoner. Eller vad det är som skiljer det svenska statsskicket ifrån det japanska. Det borde jag göra i stället för att sitta här och göra grimarser åt apelsiner.
Ikväll ska jag i alla fall jobba. Göra lite nytta. Hoppas bara inte min stalker kommer förbi, det vore jobbigt.

RSS 2.0