KLUNGAN

"Jag har gett upp hoppet om att hitta en mogen avokado."



Underbart. Har fortfarande ont i käkarna av allt skrattande.

Kommit igång med bloggandet nu juu;););)

Det är nästan minusgrader ute. Jag har inte fått upp värmen i kroppen på hela dagen, och har i princip legat under två filtar hela tiden. Ont i skallen har jag också haft. Så dagen har varit dryg. Jag har varit arg och less, och det ända som hållit mig på bra humör, är att Alwin är så underbart söt, och att Daniel är så otroligt bra. That's it.
Jag har varit i nya lägenheten också. Inga möbler där än så länge, men mysigt kommer det att bli. Och Danne är glad för att han numera kommer kunna gå till skolan tre minuter innan han börjar. Närmare en skola kan man nog inte bo.
Nu sitter jag ensam hemma och ser scrubs. Är hungrig, men känner att jag måste vänta till typ halv 8, då daniel slutat träna, eftersom jag hur som helst måste fixa någon mat till honom sen. Fast magen kurrar fan mycket nu..

älskling

Haha måste bara visa dom här bilderna.. sjukt roligt:) Ni borde testa på yearbookyoutself.com!

 


några månader efter

Borde kanske ta och styra upp här. Förstår mig inte riktigt på min statistik här på bloggen. Hur kan folk fortfarande vara inne på den varje dag när jag inte har skrivit på flera månader? Fattar inte haha.


Update ifrån den tid ni missat:
1) London ägde förresten. Världens bästa resa med världens bästa Linnéa. Kunde inte ha blivit så mycket bättre.
2) Jag fyllde 18 år, blev stor och cool och kan numera köpa mina egna folköl. YEY SOM JAG LÄNGTAT!!!!!!!!
3) Skolan började och jag fick träffade ar07a igen. Ni är fortfarande bäst!
4) Fick ett jobb på Kahls Te och Kaffehandel. Världens bästa. Jag älskar det.
5) Bokade en efterlängtad Etiopienresa tillsammans med Klara och Bea för vårt projektarbete. Tagga 27 oktober!

Det var väl typ de största grejerna.

Idag är jag dagen efter, och jag och linnéa har legat i varsin soffa hela dagen. Skönt och slappt. Gårdagen ägde. Firade Bea först hemma hos henne, för att sedan dra vidare till Krogen Krogen med inga förväntningar alls. Men helvete så kul vi hade!

Nu borde jag egentligen lyssna på Mozart och Beethoven, men är alldeles för trött för att kunna koncentrera mig på cembalo, generalbas och madrigala sångare. Provet i morgon får gå som det går helt enkelt. Nu ska jag sova.

RSS 2.0