Paradisön

Det är någonting speciellt med sommarlovsmorgnar. Vet inte vad det skulle vara, men något är det. 

Jag är hemma. Hemma från Uppsala och Mallorca. Åh Mallorca. Paradisön kan vi kalla den. Och bortsett från vistelser på sjukhus och sjukdomar, så var resan precis vad jag behövde. Sol, bad och avkoppling i 37 grader. Ligga i skuggan under pinjeträd och palmer, och sluka sidor efter sidor av twilightböckerna. Det är så semester ska vara. Bilder kommer senare, mitt iphoto krånglar fortfarande.

Denna vecka har Umeå bjudit på kanonväder, och jag har spenderat den mesta tiden med Daniel. Stranddagar på klipporna, tavelsjö och båt, och massa mys i solen. Det har varit bra. Daniel, du är de finaste jag vet.


tänkte att det kanske var dags nu...

Nu var det så längesen så att jag glömt bort lösenordet till bloggen. Vad ska jag göra? Jag har glömt hur man skriver. Det har hänt flera gånger att jag påbörjat ett inlägg, men slutat efter tre meningar, då jag insett att jag har absolut ingenting vettigt eller roligt att skriva. Men det är tråkigt, för jag vill skriva. Det är ju det jag vill göra.

Det är hur som helst sommalov nu, och jag kan äntligen pusta ut. Jag är godkänd i matte B jag fick VG i spanska. Mer kan jag inte begära. Så nu leker egentligen livet. Jag och Linnéa har beställt flygbiljetter nu, så den 25 juli drar vi till London. Det kommer att bli bäst och jag längtar varje dag.

I morgon far jag till Mallorca och ska försöka att komma hem med en brunare mage än vad daniel har nu. Sedan blir det uppsala och gävle med honom. Det kommer bli fantastiskt. Jag kan inte bli lyckligare.

Sen har Daniel tagit körkort idag så GRATTIS ÄLSKLING!!!!!


RSS 2.0