la llamada de la habana

Åh vad less jag är på den boken. Jag kan inte spanska, fattar ingenting. Det är bara att inse faktan. Nej när spanskan är över kan jag andas ut, börja leva igen. Typ. Slippa ha all denna ångest inför varje måndag och fredag, gud så skönt.

Annars har det varit en slapp dag, bestående endast av idrott och engelska. Och nu sitter jag här med spanskan, eller jag gjorde det, nu har jag gett upp. Jag bryr mig inte om jag inte får godkänt i kursen, för jag (hoppas inte yvonne av någon läskig anledning skulle läsa det här) hatar spanska. Jag hatar det. Hatar hatar hatar. Nu vet ni, nu lämnar jag det här.

Jag behöver Sara just nu. Jag behöver Sara och jag behöver Anton. Vi har mycket att ta igen nu i sommar.


Det var ju ändå jävligt, jävligt bra.


Grattis Linnéa och Erika!

Två nyblivna 18-åringar i klassen idag. Jag vill ocksåå, nu på en gång.

Min eländiga förkylning håller förhoppningsvis på att dämpa sig, och jag börjar känna att jag äntligen kan ta tag i mitt liv igen. Träna, träffa kompisar, vara ute osv. Nice

Ikväll blir det födelsedagsmys hos erika, och i morgon blir det daniel. Brabra blir det, puss

te i termos

Vi är inne på lovets sista timmar och jag kan bara konstatera att nej, det blev inte riktigt som jag önskat. 

Ligger redan nerstoppad i sängen. Bredvid mig står ett bord med ibumetin, hostmedicin, muccoangin, näsdukar, nässpray, ett vattenglas och en termos med te. De senaste nätterna har jag vaknat och längtat efter te, eller snarare känt ett behov av te, men varit för trött för att orka gå upp och koka. Så jag kom på den finurliga idén med termosen. Himla bra uppfinning måste jag säga.

Dagen har inte varit så händelserik. På morgonen burrade jag upp mig med täcket i soffan framför Harry Potter, och sedan fastnade jag liksom där i soffan för resten av dagen. nästan. Letat bananer på apberget har jag också sysselsatt mig med under ett par timmar, och konstaterat att livet inte alls är rättvist. 

I morgon är det skola, och jag ska gå även fast jag inte borde. Jag måste. Så nu ska jag vänta in John Blund. Godnatt!



mästarnas mästare

Dålig uppdatering - igen. Jag suger på det här. 

Jag är sjuk nu också. Hostar och snörvlar och nyser. Går ingenstans utan mitt nässpray och mina muccoangin. Jag kan det här med förkylningar nu mera kan man säga. Så de senaste dagarna har tyvärr inte bjudit på så mycket spännande, eller jo en sak. Idag när vi åt på Scharinska så fick jag Per Elofssons nummer av Johan, liksom numret till mästarnas mästare (!!) Johan hade kvar det efter någon gammal plåtning, men VET NI VAD? Vet ni vem jag ser när jag traskar hem från Schmäck, mitt på gågatan i umeå? Mästarnas mästare, Per Elofsson. Jag skyndar mig att ta fram mobilen och ringer, nervös och fnissig i hopp om att jag själv skulle se när Per tar upp hans mobil ur fickan och svara. Gaaah fattar ni hur cool jag kände mig! Sen var det iofs inte hans nummer.. eller jag antar att han bytt efter sådär några år. Fan.

Att min pappa ätit ostron med Carolina Gynning idag är också ganska coolt. Önskar att jag också fick äta ostron med henne. 

Men nu ska jag sova. Godnatt finisar!

LOV

Nu är livet skönt. Till och med underbart. 
Trots att det är pissväder ute så har jag av någon anledning fått världens sommarkänsla. Det måste ju vara regnet. Jag har i alla fall gått runt i klänning och mina nya skor här hemma hela dagen, och till och med gjort en sommar-spellista på spotify. Bruna ben hade varit pricken över i:et... Skolan behöver jag inte tänka på alls under flera dagar nu, och jag klarade matteprovet. Jag klarade det! 

Lovet ser hittills ganska oplanerat ut, men det känns faktiskt bara skönt. Jag hoppas på sol. 

Nu ska jag ta ut en kladdkaka ur ugnen. Och sen ska jag försöka skriva lite mer nu under lovet.. Puss!



pain

Jag har en inflammation i handleden. Jag har förjävligt ont i mina benhinnor. Jag har en svullen svanskota som jag inte har någon aning om varför. Jag har huvudvärk och jag har mensvärk. Varför har jag alltid ont? Det har jag undrat över idag.

Annars flyter allt på som vanligt, i ganska snabb takt. Skönt det. Man börjar liksom märka på lärarna att sommarlovet snart är här, för ingenting känns överseriöst längre. Skönt det med. Men självklart har jag jobbiga läxor och prov som ligger och väntar på mig i veckan, såsom idrottsprovet i morgon, spanskan, matten och journalistiken. Men som sagt känns det inte överseriöst längre.

Helgen närmar sig dessutom, och jag taggar party. Jag och Linnéa kommer skåla med mina blå-rosa partyglas. Det blir festligt. Sen blir det eventuellt daniels lagfest på lördag, om jag pallar dvs, och sen kommer världens bästa Anna hit på söndag och kollar på Peter Grimes med mig. Ja, det blir nog en bra helg.

Nu ska jag återgå till min ergonomi, later!

RSS 2.0