GÖTEBORG

Helgen har varit fantastik. Göteborg är en fantastisk stad.

Tågresan gick oväntat bra och snabbt och det tog inte lång tid innan vi stod på centralen i den stora staden. Det var shopping som stod på schemat, och vi begav oss ut på Göteborgs gator. Efter bara 10 minuter hade vi dock gått lite vilse och redan tappat bort vart centralstationen låg, och vi blev väldigt förvirrade. Man kan väl dra slutsatsen att vi båda har ganska dåligt lokalsinne. 
   I Göteborg var det vår ute. Ingen snö, många plusgrader och kvittrande fåglar. Jag njöt. Det luktade vår ute också, ni vet när vitsipporna just börjar slå ut och gräset börjar komma fram under det kalla täcket. Åh varför är det inte vår i Umeå?
   Men hur som helst,  affärer hann vi gå i, och shoppa hann vi göra, och umgås hela dagen/kvällen/natten med Ida-karin från Halmstad. Christoffers lägenhet var grymt liten och mysig, och vi var tvungna att sitta på golvet och äta middag. Grekisk sallad blev det, med kex, brieost, vindruvor och vin till efterrätt. Det bjöd på mycket skratt och roliga samtal där på golvet vill jag lova.
   Nästa dag blev det ännu mer stan, och en fika med Vickies andra broder Alexander. Sen hängde vi väl mest på centralstationen, så vi inte skulle råka gå vilse i sista minuten och och inte hitta tillbaka till tåget. Tågresan hem var kanske inte lika skön som den var dit, eftersom jag då hade sittplats. Vickie råkade förstöra vår plan att jag skulle sova tillsammans med henne, så det slutade med att jag fick traska bort till min stol. Osköna timmar var det, och jag kan inte ha fått mer än två timmars sömn.

Idag mår jag inte alls bra, huvudvärk och feber. Min kropp kokar, så varm är jag. Hatar att jag måste stanna hemma dock, får alltid ångest när jag inte är i skolan. Men jag får väl bara acceptera läget antar jag. Jag får koka te, se på film, sova och ta hand om mig själv helt enkelt. Får se hur pigg jag är ikväll då jazzen börjar..
   I morgon kommer i alla fall Daniel hem från Dalarna och då ska jag pussa ihjäl honom, för jag har saknat honom hur mycket som helst den här helgen. PUSSSSSSS

(Vickies bilder från gbg kommer inom kort hoppas jag, jag hade ingen kamera med mig..)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0