h-o-c-k-e-y-HOCKEY

Yeah, hockeyn var rolig att titta på. Ögonen var kanske mer riktade på Daniel än på pucken, men whatever. Nu sitter jag här i soffan i en mysig grå tröja och kollar på när stina spelar "little big planet". Snart är det käk, jag känner det på lukten. Indisk kyckliggryta masala.. mmm. 

Helgen har bestått av misslyckat bak som resulterade i att brandvarnaren gick igång tre gånger, kladdkakan blev bränd och jag brände mig på ugnen och fick ett fult brännsår. När vi sedan låg i sängen och jag klagade över dunkandet i handen, skrek Daniel plötsligt till och hade stuckit sig på en nål som var i min säng. Det kunde inte sluta så mycket sämre.

Lördagen skulle ha bjudit på Casino-kväll hemma hos Erika, men kände mig alldeles för förkyld för det (många "för" där i slutet), så jag stannade hemma. GuitarHero, pulkåkning i backen utanför och en tidig kväll. Det satt bra!

Helgen kommer troligtvis att sluta lika lugnt som hela den här helgen har varit. Men jag gillar lugna helger har jag kommit på. Särskilt när man är förkyld. Nu är kycklinggrytan uppäten och nu väntas Abba SingStar. Hoppas att ni haft en bra helg!



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0